Over mijn leven

Hey, mijn naam is Mariska en ik ben 22 jaar oud.

Wil je wat meer te weten komen over mijn leven? Lees dan snel verder!

Sinds kort woon ik samen met het liefste vriendje dat er is in een van de mooiste steden van Nederland: Groningen. We zijn nog volop bezig om alles in te richten, maar het voelt al als écht ‘van ons’.

In Groningen werk ik, ga ik uit en ben ik bezig een sociaal leven op te bouwen. Wat lastig is, aangezien ik uit Noord-Holland kom, niemand ken en hier ook niet naar school ga. Binnenkort ga ik op zoek naar gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen. Een sport, een hobby, of iets anders. Maar eerst zijn we nog bezig met settelen.

In de zomer vind ik het heerlijk om naar festivals te gaan. Zo ben ik een aantal keer naar de Zwarte Cross geweest en hebben Mysteryland, Pinkpop, Freefestival (2x) en Sziget de revue al gepasseerd.
Wat veel mensen echter niet weten of verwachten, is dat ik een groot hardstyle/hardcore fan ben.  Zo ben ik al 2 keer naar Qapital geweest en heb ik wat kleinere festivals en feestjes bezocht.

Mijn foto

Verder hou ik van wandelen, schrijven (vandaar deze blog) en ik probeer vriendlief nog steeds over te halen om een kat te nemen. Helaas gaat dat met zijn allergieën niet zo lekker :(. Snap ik wel, maar ik blijf hoop houden!

Heb je naar aanleiding van dit korte stukje vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd contact met me opnemen!

Liefs, Mariska