Over Mariska

Hoi, wat leuk dat je me wat beter wilt leren kennen! Mijn naam is Mariska en ik ben 22 jaar oud. Sinds kort woon ik samen met het liefste vriendje dat er is in een van de mooiste steden van Nederland: Groningen. Ondanks dat we zelf uit Noord-Holland komen voelt het al helemaal als thuis.

In Groningen werk ik, ga ik uit en ben ik bezig een sociaal leven op te bouwen. Wat lastig is, aangezien ik hier bijna niemand ken en hier ook niet naar school ga. Binnenkort ga ik op zoek naar gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen. Een sport, een hobby, of iets anders. Maar eerst zijn we nog bezig met settelen.

In de zomer vind ik het heerlijk om naar festivals te gaan. Zo ben ik een aantal keer naar de Zwarte Cross geweest en hebben Mysteryland, Pinkpop, Freefestival (2x) en Sziget de revue al gepasseerd.
Wat veel mensen echter niet weten of verwachten, is dat ik een groot hardstyle/hardcore fan ben.  Zo ben ik al 2 keer naar Qapital geweest, heb ik Freaqshow bezocht en heb ik wat kleinere festivals en feestjes meegemaakt.

Verder hou ik van wandelen, schrijven (vandaar deze blog) en ik probeer vriendlief nog steeds over te halen om een kat te nemen. Helaas gaat dat met zijn allergieën niet zo lekker :(. Snap ik wel, maar een naaktkat is toch ook leuk? TOCH?
Ook probeer ik mezelf steeds meer bezig te houden met spiritualiteit door te leren over edelstenen, kruiden en meditaties. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf bezig te houden met de natuur, verantwoord leven en mijn ecologische voetstap te verminderen. Hier zul je dan ook een hoop informatie over vinden op mijn blog.

Heb je naar aanleiding van dit korte stukje vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd contact met me opnemen!

Liefs, Mariska