Ikbenmariska.nl steunen

Vind je mijn blog zó leuk dat je me graag (financieel) wil steunen? Dan zijn daar een aantal manieren voor 🙂

Affiliate links

Natuurlijk blog ik juist over minderen met kopen, maar als je toch al van plan was om iets te gaan kopen, dan kan je op een affiliate link klikken voordat je naar de desbetreffende site gaat. Hierdoor krijg ik een kleine commissie als je via die site wat bestelt en het kost jou verder niets. Win-win zou ik zeggen!
Voor de volgende websites heb ik affiliate links die je kunt gebruiken:

Marktplaats verkopen

Op mijn Marktplaatspagina plaats ik regelmatig borduurwerkjes die ik heb gemaakt. Ook maak ik zelf Kefir (Lees hier alle informatie en hier recepten) en de Kefirkorrels die ik over heb verkoop ik ook via marktplaats. Klik hier om te zien wat ik nu in de aanbieding heb!

Vinted voor kleding

Normaal draag ik mijn kleding totdat het van ellende uit elkaar valt, maar heel af en toe komt het voor dat ik op een prima kledingstuk ben uitgekeken. In dat geval plaats ik ze op mijn Vinted pagina!


Voel je vooral niet bezwaard als deze manieren niet bij jou passen! Ik vind het al hartstikke leuk dat je op mijn blog langs bent gekomen en ben super dankbaar voor het groeiend aantal bezoekers dat iedere maand benieuwd is naar mijn ideeën!

Liefs, Mariska

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0