Over Mariska

Hoi, leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Mariska en ik ben 24 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in het hoge Noorden van Nederland en probeer ik het meeste uit het leven te halen.

Ik noem mezelf een Hippie in Heels. Daarmee bedoel ik dat ik mezelf interesseer in duurzaamheid en spiritualiteit, maar dat ik ook hou van de luxe die het leven te bieden heeft. Ik ben er dan ook heilig van overtuigd dat een balans tussen deze twee ogenschijnlijk totaal verschillende dingen goed mogelijk moet zijn en ik neem je graag mee in mijn zoektocht daar naartoe.

Verwacht berichten over duurzaamheid, spiritualiteit, Law of Attraction, verzorging, femininiteit en overall manieren om het meeste uit het leven te halen.

Mijn inspiratie haal ik uit youtubers zoals Leeor Alaxandra, Mrs. Midwest en Anna Bey. Drie totaal verschillende vrouwen, die ieder op hun eigen manier het meeste uit hun leven halen.

Ik vind het fijn om in contact te komen met mijn lezers. Dat is voor mij de charme van een persoonlijke blog in plaats van een anonieme website. Dus, heb je naar aanleiding van dit korte stukje vragen of opmerkingen? Wil je misschien met me samenwerken? Dan mag je altijd contact opnemen!

Liefs, Mariska

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0