Over Mariska

Hoi, wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Mariska en ik ben 23 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in een van de mooiste steden van Nederland: Groningen. Ondanks dat we zelf uit Noord-Holland komen voelt het steeds meer als thuis.

In Groningen werk ik, ga ik uit en ben ik bezig een sociaal leven op te bouwen. Wat lastig is, aangezien ik hier nog bijna niemand ken en hier ook niet naar school ga. Binnenkort ga ik op zoek naar gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen. Een sport, een hobby, of iets anders. Maar eerst zijn we nog bezig met settelen. Met behulp van de Law of Attraction moet het me vast lukken om goede vrienden aan te trekken.

Mijn interesses

Wat veel mensen niet weten of verwachten, is dat ik een groot hardstyle/hardcore fan ben.┬á Zo ben ik al 2 keer naar Qapital geweest, heb ik Freaqshow bezocht en heb ik wat kleinere festivals en feestjes meegemaakt. In de zomer vind ik het heerlijk om naar festivals te gaan. Zo ben ik 4 keer naar de Zwarte Cross geweest en hebben Mysteryland, Pinkpop, Freefestival (3x) en Sziget de revue al gepasseerd. Dit jaar ga ik zelfs naar Tomorrowland! Ik ben zo ontzettend dankbaar dat het ons in 1 keer is gelukt om tickets te scoren ­čÖé

Verder hou ik van wandelen, schrijven (vandaar deze blog) en ik probeer vriendlief nog steeds over te halen om een kat te nemen. Voor nu houden we het nog even bij Fluffie de vis en ben ik een Proud Plant Mom. Klik hier voor een (onderhand alweer verouderde) plant-tour.

De inhoud van mijn blog

De laatste tijd houd ik mezelf steeds meer bezig met spiritualiteit, de Wet van Aantrekkingskracht en het verhogen van mijn vibraties. Mijn bevindingen deel ik op mijn blog om zo anderen ook te helpen alles uit het leven te halen.
Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf bezig te houden met de natuur, verantwoord leven en mijn ecologische voetstap te verminderen. Hier zul je dan ook een hoop informatie over vinden op mijn blog.
Al met al zou je kunnen stellen dat ik een beetje een hippie ben. Afgezien van de muzieksmaak dan…

Ik vind het fijn om in contact te komen met mijn lezers. Dat is voor mij de charme van een blog in plaats van een website. Dus, heb je naar aanleiding van dit korte stukje vragen of opmerkingen? Wil je misschien met me samenwerken? Dan mag je altijd contact opnemen!

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *