Over Mariska

Hoi, wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Mariska en ik ben 22 jaar oud. Sinds kort woon ik samen met het liefste vriendje dat er is in een van de mooiste steden van Nederland: Groningen. Ondanks dat we zelf uit Noord-Holland komen voelt het al helemaal als thuis.

In Groningen werk ik, ga ik uit en ben ik bezig een sociaal leven op te bouwen. Wat lastig is, aangezien ik hier nog bijna niemand ken en hier ook niet naar school ga. Binnenkort ga ik op zoek naar gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen. Een sport, een hobby, of iets anders. Maar eerst zijn we nog bezig met settelen. Met behulp van de Law of Attraction moet het me vast lukken om goede vrienden aan te trekken.

Mijn interesses

In de zomer vind ik het heerlijk om naar festivals te gaan. Zo ben ik een aantal keer naar de Zwarte Cross geweest en hebben Mysteryland, Pinkpop, Freefestival (2x) en Sziget de revue al gepasseerd. Tijdens de zomer van 2019 ga ik zelfs naar Tomorrowland, hoe gaaf is dat? Ik ben zo ontzettend dankbaar dat het ons gewoon in 1 keer is gelukt om tickets te scoren šŸ™‚
Wat veel mensen echter niet weten of verwachten, is dat ik een groot hardstyle/hardcore fan ben.  Zo ben ik al 2 keer naar Qapital geweest, heb ik Freaqshow bezocht en heb ik wat kleinere festivals en feestjes meegemaakt.

Verder hou ik van wandelen, schrijven (vandaar deze blog) en ik probeer vriendlief nog steeds over te halen om een kat te nemen. Helaas gaat dat met zijn allergieƫn niet zo lekker :(. Snap ik wel, maar een naaktkat is toch ook leuk? TOCH? Voor nu houden we het nog even bij Fluffie de vis, die erg lief is, alleen iets minder aaibaar.

De inhoud van mijn blog

De laatste tijd houd ik mezelf steeds meer bezig met spiritualiteit, de Wet van Aantrekkingskracht en het verhogen van mijn vibraties. Mijn bevindingen deel ik op mijn blog om zo anderen ook te helpen alles uit het leven te halen.
Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf bezig te houden met de natuur, verantwoord leven en mijn ecologische voetstap te verminderen. Hier zul je dan ook een hoop informatie over vinden op mijn blog.

Heb je naar aanleiding van dit korte stukje vragen of opmerkingen? Wil je misschien met me samenwerken? Dan mag je altijd contact met me opnemen!

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *