Persoonlijk,  Uncategorized

Een nieuw begin

Hé, dit is waarschijnlijk niet de site die je verwacht had te zien. Vandaar dat ik vandaag begin met een kleine uitleg over het hoe en waarom van deze nieuwe blog.

Afbeeldingsresultaat voor new beginning

Het “Waarom?”

Vanaf vandaag bestaat mijn oude blog”wijzijnvrouw.nl” niet meer. De reden hiervoor is, dat dit type website niet meer paste bij wie ik ben en wat ik wil meegeven aan het WorldWideWeb.

De laatste maanden begon ik sowieso al steeds meer richting de persoonlijke kant te gaan, maar de naam en oudere content van mijn blog paste hier totaal niet bij (ondanks dat dit me veel views opbracht). Vandaar dat ik de knoop heb doorgehakt om het compleet om te gooien.

Een nieuwe naam en nieuwe content.
Een nieuw begin.

Zoals ik net al zei, wil ik liever een meer persoonlijke blog bijhouden. Uiteraard zal bepaalde content wel weer terugkomen, maar wel helemaal herschreven en met een veel persoonlijkere ‘touch’.

Wat je kunt verwachten? In ieder geval een hoop herkenbare, persoonlijke verhalen. Dingen die me irriteren of juist heel blij maken. Maar ook reviews van spullen die ik geweldig of heel handig vind en absoluut met de wereld wil delen.

De komende tijd zullen er nog een hoop veranderingen gaan plaatsvinden, maar uiteindelijk hoop ik hier volledig mijn ei kwijt te kunnen en compleet mezelf te kunnen zijn.

Liefs, Mariska

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0