Persoonlijk,  Uncategorized

Waar gaat deze blog heen?

Met deze vraag speel ik al een tijdje, wat ga ik met mijn blog doen? Ga ik het weer oppakken, of stop ik er compleet mee? Laat ik de teksten online staan, of haal ik alles offline?

Ik heb nu bijna een halfjaar een fulltime baan en moest echt wel even wennen aan het werkrooster na een tijd thuis te hebben gezeten. Als ik thuiskom ga ik lekker koken, vouw ik een wasje op, geef de planten water en plof dan op de bank. En de volgende dag hetzelfde rondje weer: werken, eten, klagen dat ik zo moe ben, slapen, repeat. En in de weekenden slaap ik lekker uit, doe ik ‘s ochtends extreem rustig aan en ga daarna vaak naar vrienden, blijf veel te lang zitten en ben zondag niets waard. Goh, waar zou die energie nou blijven…?

Ik weet eigenlijk ook niet waar ik met deze post naartoe wil. Of ik überhaupt ergens naartoe aan het werken ben. Ik denk dat ik vooral weer eens van me wil laten horen, om jou te laten weten dat ik nog leef en mijn blog niet vergeten ben. Misschien dat ik binnenkort weer wat berichtjes ga schrijven, maar ik kan je nog niet zeggen waar over. Waarschijnlijk gaan de onderwerpen all over the place zijn. En dat is prima, want dit is mijn blog! Mocht er iets zijn wat jij graag van mij zou willen zien, dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Nou, tot zo ver deze kleine update. Ik leef nog. Ik heb minder energie dan ik zou willen. Ik ben mijn blog zeker niet vergeten! En misschien komt er binnenkort weer iets online. Of niet, en dat is ook prima.

Liefs, Mariska

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0