Uncategorized

We’re back at the blog!

Nou daar zijn we weer hoor, bijna een anderhalf na de laatste keer dat ik iets geplaatst heb. Ik ben mijn blog niet vergeten, ik had gewoon andere dingen aan mijn hoofd.

Nieuwe baan, ondertussen een huis gekocht, een persoonlijke stressvolle situatie. En ik had geen idee waar ik met mijn blogje heen wil. Al vanaf het begin ben ik een beetje zoekende geweest naar wat mijn ‘niche’ moest worden. Ik heb natuurlijke gezondheid en spiritualiteit geprobeerd, maar voelde mezelf daar toch te veel belemmerd door worden.

Het allerliefste zou ik van schrijven mijn beroep willen maken. Maar ik heb het gevoel dat ik dan ga schrijven voor anderen, over onderwerpen die anderen interessant vinden, maar waar ik zelf geen gevoel bij heb. Daardoor verstijfde ik, kreeg ik niks meer getypt. Want wat willen mensen lezen? Zijn mijn teksten wel goed genoeg? Wat moet ik doen om beter te worden? AAAHH, dit moest leuk zijn!

Deze week wist ik het ineens. Ik ga weer bloggen zoals bloggen vroeger bedoeld was. Je weet wel; in de beginjaren van het internet toen Myspace en Hyves hot waren. Geen vast onderwerp, maar gewoon alles waar ik mee bezig ben eruit gooien en hopen dat iemand het interessant vindt. In de aller breedste zin van het woord. Ik heb op dit moment een superleuke baan, dus wat maakt het uit als ik geen geld verdien met mijn blog. 

Natuurlijk ben ik nog steeds super geïnteresseerd in spiritualiteit en gezond leven (ik zal altijd een beetje een zweefteef blijven), maar met het nieuwe huis komen daar nog veel meer interesses bij. Zo hebben we eindelijk een grote tuin en er zit zelfs een koi-vijver bij!

Je kunt dus ook informatie over het onderhouden van een huis gaan verwachten, tuiniertips, maar misschien gooi ik er af en toe ook wat koi informatie tussendoor. Gewoon omdat ik daar op dat moment mee bezig ben.

En af en toe zal ik ook een lekker persoonlijke, nergens opslaand verhaal in de mix gooien.

Samenvattend ga ik mijn blog dus niet meer vastpinnen op 1 onderwerp, maar gewoon lekker schrijven voor mezelf als een soort dagboek. Mijn vergaarde kennis en ervaringen onder woorden brengen en misschien een ander daar ook nog mee helpen. 

Is er toch iets wat je heel graag voorbij zou willen zien komen, of wil gewoon even connecten? Dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen. Daarnaast ben ik actief op instagram: @ik.ben.mariska

Hopelijk tot snel!

Liefs, Mariska

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0