Persoonlijk,  Spiritualiteit,  Uncategorized

Deze 5 dingen heb dit jaar al gemanifesteerd

We zijn alweer op een kwart van 2019. Een mooie gelegenheid om even stil te staan bij alles wat ik dit jaar al bewust gemanifesteerd heb. Want dat is verrassend veel, als je er écht over nadenkt! In principe manifesteren we natuurlijk alles wat we meemaken, maar ik richt mezelf nu even alleen op de dingen die ik bewust gemanifesteerd heb. Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is, als je maar gelooft. Of eigenlijk: als je maar loslaat en vertrouwt. 

1. Tickets voor Tomorrowland

Mijn vriend wilde heel graag naar Tomorrowland 2019, maar we wisten allebei dat de kans dat je kaartjes kunt bemachtigen heel klein is. We hebben ons gewoon ingeschreven voor de ticketverkoop en zijn er open ingegaan. Als we de tickets zouden krijgen, zou dat super onwijs gaaf zijn. Zo niet, dan niet. Andere keer beter, niets aan de hand. Wel waren we al grapjes aan het maken over alle gave acts die we op het festival zouden gaan zien en ik dacht al stiekem na over de kleding die ik aan zou willen trekken. Op de dag van de verkoop hebben we drie kwartier in de wachtrij gestaan, maar het is gewoon gelukt! We gaan naar Tomorrowland! Een onwijs gevoel van dankbaarheid overviel me. Zo gaaf. 

Ik denk dat voornamelijk de open houding waarmee we de ticketverkoop ingingen heeft geholpen om er doorheen te komen. En natuurlijk omdat we super graag wilden, maar wisten dat de zomervakantie hoe dan ook goed leuk zou gaan worden. 

2. Da Tweekaz live zien

De enige DJ’s die ik nog een keer live had willen zien, waren Da Tweekaz. In januari was het zo ver en het was alles wat ik er van verwacht had. En weet je wat de grap is? Dit jaar krijg ik nog twee keer de kans om ze live te zien: op Kingsland en Tomorrowland. Het universum is een echte grapjas.

Ook hierbij speelde waarschijnlijk mijn onvoorwaardelijke geloof dat het wel een keer zou gaan lukken een sterke rol. Ik wist dat ik hoe dan ook Da Tweekaz een keer zou gaan zien en het maakte me niet uit wanneer. Ik liet het los en het gebeurde. 

3. Meer loon dan ik had verwacht

In februari is mijn contract teruggezet van 12 naar 3 uur per week, omdat het me gewoon niet lukte om genoeg uur in de week beschikbaar te zijn. Begrijpelijk, niets aan de hand. Nou had ik verwacht dat ik tijdens mijn afgelopen loonsbetaling al minder zou krijgen, maar wonder boven wonder kreeg ik gewoon mijn oude, hoge loon. 300 euro meer dan ik had verwacht!  
Dit heb ik gemanifesteerd door er onvoorwaardelijk in te geloven dat ik altijd genoeg geld heb. Want het is waar, ik heb nog nooit in mijn leven rood gestaan. Het universum past dus toch een beetje op me. 

In mijn portemonnee heb ik een klein hartje van rozenkwarts, om mijn relatie met geld te verbeteren en ik geloof dat dit echt wel een rol speelt in mijn financiële gesteldheid. Ik ga veel relaxter met geld om. 

4. Heel veel synchronisities 

Vaak als ik een keuze moet maken, maar niet precies weet welke ik moet kiezen, vraag ik het universum om een teken. Vaak in de vorm van een vlinder met specifieke kleur. Ik zal je zeggen: ik heb heel wat vlinders gezien het afgelopen kwartaal!  

Op de dag schrijven (4 april) heb ik een staatslot gekocht, met eindcijfer vier. Het cijfer sprong de dag van tevoren ineens in mijn hoofd op: het MOET een vier worden. Later bedacht ik me pas dat het toevallig de 4e dag van de 4e maand is. En ineens zie ik over de hele dag heen vieren en de kleur groen (groen is de 4e kleur van de regenboog, het vierde chakra en de kleur die voor welvaart staat). Het enige dat ik nog mis is een groene vlinder, maar ik heb wel al gele, witte, rode en blauwe varianten gezien. Jullie horen binnenkort of ik gewonnen heb. 

5. Een vak gehaald dat mij genoeg punten oplevert om te mogen afstuderen

Ik had 190 punten nodig om het afstudeertraject te mogen starten. Dit vak zou mij precies 191 punten opleveren. Echter is de docent heel moeilijk in nakijken en begon ik steeds meer te twijfelen of ik het wel of niet gehaald had. Daarom visualiseerde ik dagelijks hoe gelukkig ik me zou voelen als ik het bevestigende bericht zou krijgen. Ook ben ik alvast begonnen bij mijn stagebedrijf en gedaan of ik het traject al officieel mocht beginnen. Wat voorwerk kan sowieso nooit kwaad en ik wist dat mijn onderzoek afstudeerwaardig was, dus ik nam ook geen groot risico. 

Lang verhaal kort: Ik mag dus beginnen met het afstudeertraject! 

En nog veel meer!

Naast deze vijf vrij grote dingen heb ik her en der nog wat kleinigheidjes gemanifesteerd, zoals heel veel groene stoplichten. Ik ga er namelijk namelijk vanuit dat ik alle stoplichten mee heb, maar bedank wel altijd het universum even als ik direct door kan rijden. Kan ik dat niet, dan gebruik ik het wachten om even stil te staan bij de frisse lucht, of andere dingen waar ik dankbaar voor ben. 

Misschien is dit voor jou ook een mooi moment om eens stil te staan bij alle mooie dingen die je dit jaar al hebt gemanifesteerd, bewust of onbewust.

Liefs, Mariska

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0