Persoonlijk,  Review,  Uncategorized

Random favoriete items zomereditie 2020

Vandaag deel ik vier van mijn favoriete producten die de afgelopen zomerse week een stuk draaglijker hebben gemaakt. Benieuwd hoe een reep kant een ware game-changer kan worden deze zomer? Lees dan snel verder!

Kanten dijenbanden

Ik ben niet dik, maar mijn vet zit wel vooral rond mijn heupen en benen. Het gevolg hiervan? Chub-rub. Mijn bovenbenen schuren tegen elkaar en met dit warme, plakkerige weer krijg ik hierdoor zere plekken tussen mijn benen. Soms zelfs echte, bloedende schaafwonden.

Toen ik deze dijenbanden op Hunkemöller.nl vond was ik eerst een beetje sceptisch, maar kocht ze toch, omdat ik wanhopig begon te worden. Had ik het maar jaren eerder gedaan! De dijenband is een reep kant met aan de binnenkant anti-slip randjes waardoor ze de hele dag goed blijven zitten. Dit draag je over je bovenbenen op de plaats waar ze tegen elkaar komen. Voilá, no more chub-rub! Mooi pluspunt is dat ze er ook nog eens sexy uitzien ;).
Het enige nadeel is dat ze onder mini-rokjes te zien zijn en ik kies er daarom voor om jurkjes tot op de knie te dragen op dagen dat ik de dijenbanden om heb.

Klik hier om de dijenbanden te kopen.

Oordopjes Alpine

Ik schreef er al eens eerder over, maar deze oordopjes blijven favoriet. In de tussentijd heb ik nog wat andere merken uitgeprobeerd, maar Alpine werkt écht het allerbeste tegen geluid. Mijn partner snurkt de laatste tijd minder, maar de buren hebben vooral nu in de zomer steeds vaker feestjes op het dakterras. Ook dan komen de oordopjes super goed van pas.

Koop de oordopjes via Bol.com voor slechts €10,99

Thermos waterfles

Toen mijn oude waterflesje zwarte schimmel in de dop had zitten was het écht tijd voor een nieuwe. Het was 30 graden, ik liep in de Hema en zag het exemplaar hieronder. Ineens klikte het: in plaats van warm houden, kan een thermosbeker natuurlijk ook koud houden!

Ik heb nu standaard een grote waterfles in de koelkast staan en vul dit flesje daarmee bij. Zo heb ik steeds lekker koud water voor als de hitte te veel wordt. Zo vroeg mijn partner zich tijdens het sporten af hoe het kon dat ik het beter volhield dan hem. Éen slok van mijn ijskoude water zei genoeg!

Ik heb deze fles bij de Hema gekocht!

Handventilator van de Hema

Nog zo’n uitvinding van de Hema: een handventilator. Wat is dit een top ding! Toen we met 30 graden een weekendje in Gent waren had een vriendin dit handige apparaatje mee en het was liefde op het eerste gezicht. Heerlijk was het om heel even uit de ergste hitte te kunnen ontsnappen met wat verkoelende wind.

Thuis hebben we een grote ventilator, maar als ik op mijn fijne plekje op de vensterbank zit is deze handventilator net iets handzamer (unintended pun). Ik heb hem in het groen, maar hij is ook te krijgen in pastel roze, geel en blauw.

Klik hier om de handventilator online te vinden. Hij ligt ook in alle winkels!

Zonnebril van Tommy Hilfiger

Dat een zonnebril deze zomer favoriet is, dat staat natuurlijk vast. Maar voor mij is specifiek deze zonnebril een favoriet, vanwege het gevoel dat hij me geeft. Het design is super vrouwelijk, draagt bij aan een mystieke uitstraling en vanwege het merk geeft het me een super luxe gevoel. Als ik deze bril draag voel ik me als een welvarende vrouw en straal dat (volgens mij) dan ook uit. Helemaal de stijl waar ik voor ga!

Eigen foto

Wie had gedacht dat een simpele zonnebril één van mijn favoriete items zou zijn deze zomer?
Ik kocht de bril trouwens voor €25,- bij TK-maxx, een outletwinkel. Online heb ik hem helaas nog niet kunnen vinden.

Wat zijn jouw favoriete items deze zomer? Wat maakt dat deze warme dagen in plaats van je te verstikken, je juist vrolijker maken?

Liefs, Mariska

P.s. Dit artikel bevat affiliate-links. Dat houdt in dat ik een kleine commissie krijg als je via mijn link een product koopt. Dit kost jou verder niets en maakt mij heel erg blij! Al die kleine bijdrages zorgen er namelijk voor dat ik deze blog kan blijven runnen :).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0