Persoonlijk,  Spiritualiteit,  Uncategorized

Als je dit leest, ben je een Starseed!

Gefeliciteerd, ook jij bent een starseed. En ik zal je een geheimpje verklappen: Eigenlijk zijn we dat allemaal. Alleen niet iedereen is zich bewust van zijn roots in de sterren.  

Een starseed is iemand die zichzelf bewust is van het feit dat er meer is dan het leven op aarde. Je weet dat er op spiritueel gebied heel wat gaande is en bent er in geïnteresseerd om hier meer over te leren. Je wilt bijvoorbeeld graag weten waar jouw ziel allemaal al eerdere levens heeft geleid, bent geïnteresseerd in astrologie en voelt een sterke connectie met de sterren.

En het mooie is dus dat de vraag óf je een starseed bent helemaal niet in je op hoeft te komen. Dat je deze post leest betekent al dat je er één bent. Je kunt namelijk alleen maar die dingen waarnemen waar je de vibratie van bent. Jij hebt de vibratie van een starseed en hebt dus helemaal geen ’20 tekenen dat je een starseed bent’ nodig. Wil je hier graag meer over leren, lees dan snel verder! Ik doe mijn best om het zo goed mogelijk uit te leggen, maar weet dat ook ik nog veel moet leren.

Wat is een starseed precies?

Heel letterlijk betekent starseed ‘zaadje van de sterren’. Jouw roots liggen dus niet op aarde, maar ergens in een sterrenstelsel ver weg. Dat jij jezelf hier bewust van bent heeft een belangrijke reden: het is namelijk aan ons starseeds om anderen te helpen hun vibraties te verhogen en te ontwaken uit de 3e dimensie. Je bent hier om de mens als het ware een schop onder de kont te geven richting de hogere dimensies. De reden hiervoor is dat de mens een beetje van het pad af is. Ik denk dat we het daar allemaal wel over eens zijn, kijk maar naar de hoeveelheid oorlog en milieuvervuiling waar we mee te maken hebben. En dat terwijl we allemaal in weze wezens van pure liefde zijn! 

Knoop dat laatste even heel goed in je oren: In weze zijn wij allemaal wezens van pure liefde. Ook de mensen die zich (nog) niet met spiritualiteit bezig houden. We zijn allemaal op onze eigen reis en niemand is beter dan een ander. Wij als starseeds bevinden ons dan wel op een ander punt in onze reis, maar dat maakt ons niet hoger of beter dan een ander. We zijn gewoon ergens anders. Zie het maar zo: iemand die al in het vliegtuig naar de Bahama’s zit is toch ook niet beter dan iemand die pas net zijn vliegtickets heeft gekocht? Hij is gewoon op een ander punt van de zelfde reis.

We hebben dus een missie 

Misschien ben je voor de eerste keer geïncarneerd op aarde, misschien ben je al een oude rot in het vak, maar we hebben allemaal een missie. Ook de mensen die zich hier niet van bewust zijn trouwens. Dat wij ons wél bewust zijn van onze afkomst en identiteit verklapt het eigenlijk al een beetje: wij zijn er om anderen ook bewust te laten worden van hun roots en daarmee de vibraties van de aarde te verhogen. 

En denk nu niet dat je, als je dit leest, direct een blog of youtubekanaal moet beginnen om maar zo veel mogelijk mensen door de strot te duwen dat ook zij starseeds zijn en dat ze hun vibraties moeten verhogen en dat ze moeten mediteren en dat ze gezond moeten eten. Geloof me, dat werkt niet. Wat zou jij denken als er iemand op je af kwam en je vertelde dat we allemaal kinderen van het grote spaghettimonster zijn en alleen nog maar spaghetti mogen eten omdat we anders niet in de eeuwige pastavelden terechtkomen? Je zou denken dat diegene gek is en niet naar hem luisteren toch? Mensen moeten zelf tot de conclusie komen dat zij inderdaad ook wezens van licht en liefde zijn. Dat kun je ze niet opleggen, je kunt er alleen voor ze zijn wanneer ze er klaar voor zijn. 

Maar wat kan ik dan wel doen? 

Het mooie is dat je mensen al kunt helpen, gewoon door te zijn. Heerlijk gevoel toch? Jouw vibraties hebben effect om de mensen om je heen, zonder dat jij of zij daar iets aan kunnen doen. Door jouw (waarschijnlijk) hogere vibraties trek je die van degenen om je heen ook omhoog. Hierdoor zullen ze vanzelf op het punt komen dat ook zij de informatie over starseeds en vibraties en de Law of Attraction aan zullen trekken. 
Blijf dus vooral dicht bij jezelf en jouw eigen normen en waarden en probeer juist nu zo veel mogelijk te leren over jouw eigen afkomst (meer daarover binnenkort). Als er dan iemand met vragen naar je toe komt kun je ze helpen. 

Ik ben sceptisch, jij hebt toch ook een blog waarop je mensen vertelt de mediteren? 

Ik heb een blog, inderdaad. En ja, ik vertel hier dat het beter is om te mediteren, omdat mensen zichzelf er waarschijnlijk beter door voelen. Maar ik ben mezelf er wel bewust van dat als iemand hier nog niet klaar voor is, die waarschijnlijk ook niet op mijn blog zal komen. Ik schrijf voor de mensen die het wél willen horen. Juist daarom heb ik voor een blog gekozen. Mensen kunnen zelf bedenken of ze mijn teksten willen lezen, of dat ze weer verder willen klikken. Even goede vrienden. 

En nog een laatste tip…

Doe vooral wat goed voelt. Daar bereik je de meeste mensen mee. En neem niet alles klakkeloos over van anderen. Je zult zien dat mijn definitie van een starseed ook niet precies overeen komt met 1 bron. Dat is omdat niet alles wat andere zeggen, ook is wat ik geloof. Of waar ik op dit moment aan toe ben om te geloven. Want ook ik ben op reis en nog lang niet op mijn eindbestemming :).

Liefs, Mariska

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0