Persoonlijk,  Uncategorized

Ikbenmariska bestaat 2 jaar!

De tijd is werkelijk omgevlogen. Ik bedacht mezelf ineens dat mijn blog alweer 2 jaar bestaat! Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te denken over de tijd die nog komen gaat.

Bezoekers

Waar ik vorig jaar in maart nog 332 weergaven had, waren dat er in maart 2020 maarliefst 2.098! En in februari zelfs 3.235. Ruim drieduizend mensen die mijn teksten hebben gelezen in 1 maand tijd! Daar ben ik best wel een beetje trots op en ik wil jullie daarom allemaal ontzettend bedanken ♥

Vanaf oktober 2018 heb ik iedere maand meer bezoekers kunnen trekken dan de maand daarvoor. Op maart van dit jaar na, maar ik kan me heel goed voorstellen dat mensen nu even iets anders aan hun hoofd hebben dan duurzaamheid en spiritualiteit.

Content

De afgelopen tijd zijn jullie vooral geïnteresseerd in mijn ervaring met het koperspiraaltje en mijn review over Wakuli koffie, maar ook in het manifesteren van wensen. Prachtig om te zien dat ik mensen met zoveel verschillende interesses kan informeren en helpen met teksten. Dat is precies de reden dat ik mijn blog zo breed heb ingezet.

De toekomst

Voor de toekomst van mijn blog heb ik grote dromen. Zo wil ik in ieder geval weer consistent gaan posten, op maandag en donderdag, met als doel om zoveel waarde toe te voegen dat ik in eerste instantie de kosten van hosting kan dekken en uiteindelijk misschien zelfs een extra zakcentje kan verdienen.

Qua content kan je in ieder geval weer spiritualiteit gaan verwachten. Duurzaamheid staat momenteel op een iets lager pitje, maar daarentegen ben ik wel bezig met self-development – de beste versie van jezelf worden en ik denk dat duurzaamheid daar ook een onderdeel van is. Hij komt dus toch af en toe terug ;).

Dankjewel voor 2 jaar plezier!

Daarom wil vandaag jou, als lezer, bedanken voor 2 jaar steun. Je leest mijn blog vandaag misschien voor het eerst, of je volgt me al vanaf het begin. Hoe dan ook, dankjewel. Ik vind het heerlijk om te schrijven en doordat mensen mijn berichten ook echt lezen hou ik de motivatie om dat ook te blijven doen. Ook helpt het schrijven over spiritualiteit me bij het verzamelen van informatie. Ik help dus niet alleen jou, maar ook mezelf!

Nogmaals, dankjewel.

Liefs, Mariska

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

google.com, pub-5146256172624674, DIRECT, f08c47fec0942fa0